The smart Trick of سردرد پشتو That No One is Discussing
The smart Trick of سردرد پشتو That No One is Discussing
Blog Article
تو را به نامى سوگند مىدهم که با آن آدم را آفریدى و خلقتش را کامل گردانیدى که بر محمّد (صلی الله علیه وآله) و آل محمّد (صلی الله علیه وآله) درود بفرستى و فلانى فرزند فلانى را شفا بدهى
سوالی که بسیار مراجعین از ما می پرسند این است که آیا راه رفتن به بهود درد دیسک کمر کمک می کند؟ در این…
درمان این بیماری به محل تومور و گسترش یا عدم گسترش آن بستگی دارد. تومور یا با استفاده از جراحی برداشته میشود یا با پرتودرمانی و شیمیدرمانی کوچک میشود.
متخصص مغز و اعصاب میتوانند علتهای سردرد را از جمله عفونت، سکته و یا استرس به خوبی تشخیص داده و درمانهای مناسب با نوع بیماری را تجویز نماید.
یک تکه میوه “به” مربا شده یا یک قاشق مرباخوری «رب به» را بعد هر وعده غذا میل کنید.
سلولهای بدن مونوکسید کربن را در مقایسه با اکسیژن موجود در جریان خون به میزان بیشتری جذب میکنند. درنتیجه، مولکولهای مونوکسید کربن میتوانند جایگزین اکسیژن شوند که این شرایط در نهایت ممکن سردرد عصبی است به خفگی و مرگ منجر شود. سایر علائم مسمومیت با مونوکسید کربن عبارتند از:
افراد مبتلا به مشکل قلبی و افرادی که در معرض سکته مغزی هستند نباید این داروها را مصرف کنند. همچنین مصرف همزمان تریپانها با داروهایی که سروتونین را زیاد میکنند، مثل داروهای ضدافسردگی، باعث ایجاد «سندرم خطرناک سروتونین» (مسمومیت با سورتونین) میشود.
دمنوش برخی گیاهان مثل ریشه گیاه باباآدم، زنجبیل، میخک، بابونه و بابونه گاوی میتواند به کاهش شدت و دفعات ابتلا به سردرد و میگرن پریود کمک کند.
از آنجایی که سردرد میتواند علامت عارضهای جدی باشد، چنانچه از سردرد شدید و مداوم یا مکرر رنج میبرید، حتما به پزشک مراجعه کنید.
در این مقاله از دیجیکالا مگ به معرفی علل و علائم سردردهای خطرناک میپردازیم و در مورد زمان مراجعه به پزشک اطلاعات کاملی را در اختیار شما قرار میدهیم. ما را تا انتهای این مطلب همراهی کنید.
به منظور جلوگیری از بروز عوارض کشنده به مداخلهی فوری نیاز است. بهعنوان مثال، با تزریق سولفات منیزیم از تشنج جلوگیری میشود و برای کاهش فشار خون دارو تجویز میشود.
سردرد خوشه ای (کلاستر) غالبا دردناک است و فقط در یک طرف سر بروز مییابد.
علائمی چون سرگیجه، تهوع، استفراغ، اختلالات بینایی، اختلالات حسی-حرکتی، نور هراسی، صدا هراسی، خستگی مفرط، اختلال در تکلم و… از جمله این موارد هستند.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *